Menu Premium
Loading...

Techkings over de Nike PlayStation PG2 en Amazon Go

24/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor Techkings! Naar goed gebruik zitten Koos en Steven klaar om de tech-liefhebbers onder ons van een nieuwsupdate te voorzien. De heren trappen deze Techkings af met een nieuwtje over Amazon Go. Het wereldberoemde bedrijf komt voor de eerste keer met een ‘brick-and-mortar conveniece store’. De weg naar de opening was er een vol hobbels. Het heeft Amazon uiteindelijk vijf jaar gekost voordat het eindelijk de poorten van hun hypermoderne pand in Seattle kon openen. Uiteraard hebben Koos en Steven zo hun eigen ideeën over dit nieuwe initiatief van Amazon. Benieuwd naar wat de heren te zeggen hebben? Check dan nu deze Techkings over de PlayStation PG-2 en Amazon Go!

Nike’s PlayStation PG-2 als een Dualshock aan je voet?

Hiernaast komt Nike’s PlayStation PG2 aan bod. Zoals het nu lijkt, is de PPG2 vanaf 10 februari te kort, in ieder geval in Amerika. De speciale uitgave van Nike’s PG2 zou zo’n $110 dollar gaan kosten. Geïnteresseerden zullen snel moeten handelen. De schoen is immers maar beperkt verkrijgbaar, zoals een ‘limited edition’ natuurlijk betaamt. Ook bespreken de heren de geruchten rondom de vermeende XBOX watch. We zagen in 2013 de eerste contouren van wat misschien wel de nieuwe smartwatch van Microsoft moet worden. Destijds werkten medewerkers die ook aan enkele XBOX-accessoires hadden gewerkt, aan een prototype. Uiteraard huisvest deze Techkings ook een Apple-nieuwtje. Inmiddels is de rumoer rondom de ‘accu gate’ van Apple wat gaan liggen. Het miljardenbedrijf komt nu met een optie die gedupeerden de optie moet geven hun iPhones sneller te maken.

Wat is jullie mening over de besproken nieuwtjes? Zitten jullie te wachten op Nike’s PlayStation PG2? En kunnen jullie wellicht uit eigen ervaring meepraten over de accu gate van Apple? Laat je horen in de comments onder Techkings over de PlayStation PG-2 en Amazon Go!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch