Menu Premium
Loading...

Techkings over de Oculus Connect 5-keynote en VR

29/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week is de Oculus Connect 5-keynote persconferentie geweest, en het kan ook niet anders dat wij als Gamekings dan even langs al het technieuws gaan. Kevin en Koos zijn groot fan van de wereld beleven in vr. Met nieuws rondom de wereld van virtual reality kan je ook niets anders verwachten dan dat zij er bovenop zitten. Dus deze Techkings staat in het teken over het nieuws en aankondigingen op de Oculus Connect 5-keynote persconferentie, maar er is natuurlijk ook ander nieuws. Je ziet het in Techkings over Oculus Connect 5-keynote en VR.

Een nieuwe serie Oculus in opkomst!

De wereld van Virtual Reality stond nog tot kort in zijn kinderschoentjes. Langzamerhand begint het steeds meer te groeien en kunnen wij als consument een vr headset kopen. Of je het nu wilt gebruiken om te gamen, musea te bezoeken of porno te kijken, voor bijna alles is er wel vr ondersteuning. Echter zijn de keuzes voor apps nog schaars, terwijl er zoveel mogelijkheden zijn op dat gebied. Nu kunnen we volgend jaar lente de nieuwste standalone vr-headset verwachten. De Oculus Quest, gaat de eerste Oculus vr-headset zijn waarbij het hoofd van de gebruiker over zes assen, of 6DoF, wordt getracked. De nieuwe headset komt uit met bewegingscontrollers. Het tracken zal worden gedaan door vier camera’s met een zeer brede beeldhoek die de positie kan bepalen. De headset zal zo’n 399 dollar gaan kosten en is de start van de eerste generatie uit de Oculus Quest series vr-headsets.

Waar blijven de titels?

Bij de aankondiging van de allereerste Quest series vr-headsets, is er ook bekend gemaakt dat er nu vijftig vr-titels in ontwikkeling zijn. Wellicht dat het hiermee het gapende gat van potentie kan vullen. In ieder geval hopen Kevin en Koos dat de titels een geweldige ervaring kunnen bieden voor zowel fans van vr, als vr-gamers.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch