Menu Premium
Loading...

Techkings over de nieuwe Apple Watch generatie en de nieuwe iPhone

16/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we dan met een gloednieuwe Techkings. En deze keer staat het compleet in het teken van Apple! Bij elke release en persconferentie van Apple staat de halve wereld even stil om te zien waar zij nu weer mee komen. Zo ook Koos en Kevin bij het iPhone event op 12 september. De heren staan te popelen om het nieuws met jullie te delen en bovendien te vertellen wat ze ervan vinden. Je ziet het in Techkings over de nieuwe Apple Watch generatie en de nieuwe iPhone.

De nieuwste iPhones zijn er!

Het moet maar je smaak zijn. Velen zijn helemaal Apple geil en kopen elk jaar de nieuwste iPhone.
Tijdens de presentatie kwamen onder andere Tim Cook en Craig Federighi op het podium om iedereen te vertellen over de 2018 iPhones, waaronder de inmiddels uitgelekte iPhone XS en iPhone XS Max. De iPhone XS heeft een nieuwe camera met verbeterde portretmodus en Smart HDR. De iPhone XS is bovendien sneller door een nieuwe Apple A12 Fusion-chip. Face ID is verbeterd en de iPhone ondersteunt voor het eerst dual-sim met een gewone simkaart en e-sim.

Apple Watch luxer dan ooit tevoren

De nieuwste generatie Apple Watch is echt een luxepaard. Nog niet iedereen loopt hiermee rond in Nederland. Toch is het wel te begrijpen dat mensen dit horloge wel als een ‘must buy’ zien. Aan de binnenkant is een nieuwe 64-bits S4-chip te vinden die tot twee keer sneller is. De hartslagsensor is ook vernieuwd en werkt niet alleen nauwkeuriger, maar kan ook een hartfilmpje (ECG) maken. De speaker is 50 procent luider en de Apple Watch met 4G komt ook naar Nederland. Iedereen verwachtte dat de nieuwste een groter scherm zou krijgen en het werd ook wel tijd dat ze hiermee kwamen. Ook hebben ze het dunner gemaakt dan zijn voorganger. Jammer genoeg past er geen grotere batterij in en dus zal hij minder lang meegaan als je het vaak wilt gebruiken. Vergeet dus niet om hem elke nacht op te laden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch