Menu Premium
Loading...

Techkings over de Google Self-Driving Car en Atari

30/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huh, dat is een vreemde achtergrond! Nou dat klopt, deze techkings is opgenomen vanuit Gamekings Studio in Hoog Catharijne. Normaal zitten de mannen alleen voor een camera te kletsen, maar vandaag staat er ook nog publiek bij. Om het nog spannender te maken is Skate bij Vasco voor de camera gekropen om het over tech-nieuws te hebben. Is dat wel iets voor Skate? En zouden ze hun zenuwen in bedwang kunnen houden? Check het snel in deze ‘Techkings over de Google Self-Driving Car en Atari’.

Zoals de titel voor het grootste deel al verklapt, gaan Skate en Vasco het hebben over de self-driving car die Google aan het ontwikkelen is. Wellicht heb je er al eens van gehoord. In dat geval kunnen de heren je alles over de vorderingen vertellen. Als het nieuw voor je is, nou dan mag je jouw stoel wel vasthouden, want je gaat hier naar de toekomst kijken! Ook komt de oude Atari legende aan bod. En nee, dat is niet omdat we hem per ongeluk vergeten zijn ooit, maar omdat er nieuws is over deze legende! Het verhaal gaat dat Atari ooit zulke slechte games heeft gemaakt, dat praktisch iedereen die de games kocht deze meteen terugbracht. Atari dacht hier goed vanaf te komen door alle games ergens te begraven. Maar! Nu zeggen mensen de begraafplaats van deze games te hebben gevonden en opgegraven. Er zijn zelfs al foto’s van opgedoken…

Heel veel heel spannend nieuws vanuit Gamekings Studio in Hoog Catharijne dus! De mensen die ter plekke aanwezig waren bij de opnames van deze Techkings zijn de nieuwtjes al eerder te weten gekomen, maar nu krijg jij dan ook de kans! Dus wacht niet, en kijk snel deze ‘Techkings over de Google Self-Driving Car en Atari’.

Techkings over de Google Self-Driving Car en Atari

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch