Menu Premium
Loading...

Techkings over de Command Prompt

04/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze Techkings duiken we een stuk dieper in de wereld van Windows dan ooit tevoren. Steven en Vasco gaan het namelijk hebben over de spannende mogelijkheden van de Command Prompt van Windows!

De Command Prompt, in het Nederlands Opdrachtprompt, is eigenlijk het werkende gedeelte achter het mooie gordijn dat wij Windows noemen. Je kunt hier middels commando’s door je computer navigeren en verschillende taken uitvoeren. Het is volgens Vasco een hele krachtige manier om interessante taken uit te voeren op jouw Windows-machine.

We hebben het in deze Techkings over de basiscommando’s binnen de Command Prompt en dus gaan de heren bijvoorbeeld het fenomeen batches nog niet met je doornemen. Dat maakt dit item niet er echter niet minder interessant op! Een goede basis is natuurlijk noodzakelijk om te kunnen werken met de Opdrachtprompt.

Ben je benieuwd naar wat Steven en Vasco te vertellen hebben over deze old-skool, maar nog altijd zeer handige manier om je Windows-apparaat te besturen? Duik dan in deze Techkings over de Command Prompt!

LET OP: Een simpele typo kan je systeem aardig opfokken. Pas dus op met wat je uitprobeert en check dit item goed, mocht dit item je aansporen ermee aan de slag te gaan!

Techkings over de Commandprompt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch