Menu Premium
Loading...

Techkings over Bitcoins en Wearables

12/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor deze nieuwe Techkings heeft Vasco Melle de studio in gesleurd. Vandaag hebben de heren namelijk heel wat tech-nieuwtjes bij elkaar geschraapt. Zo hebben ze het in deze Techkings over Bitcoins en wearables.

Wearables, ze zijn tegenwoordig in verschillende vormen en maten te vinden. De meest voorkomende wearable is de Smart Watch, maar daarnaast heb je ook nog projecten als Google Glass. Ook gaan er nu al tijden geruchten rondom een wearable van Apple. Zal deze wel met originele specs en features komen? Voegt zo’n Smart Watch nou echt wat toe en wanneer wordt een wearable meer dan alleen een extensie van je telefoon? Vaco en Melle hebben hier zo hun eigen ideeën over en die hoor je in deze Techkings over Bitcoins en wearables.

Daarnaast hebben Vasco en Melle het over Bitcoins. Mt. Gox beweerde namelijk dat ze gehackt zijn en dat er hierdoor heel wat Bitcoins verdwenen zouden zijn, maar na onderzoek van een groep hackers blijkt dit helemaal niet te kloppen. Er is zelfs nog meer nieuws rondom Bitcoins, want er gaan verhalen rond dat de uitvinder van de Bitcoin eindelijk gevonden is. Dit zou namelijk ene Dorian Nakamoto moeten zijn, maar zelf spreekt hij dit tegen.

Wat betreft Onlive is het een tijdje stil geweest, maar nu is er nieuws naar buiten gekomen dat de service die games naar je PC streamt samen gaat werken met Valve. Ben jij benieuwd naar de ideeën van Vasco en Melle over deze samenwerking en wil jij weten wat er nog meer gaande is in de tech-wereld? Check dan deze Techkings over Bitcoins en wearables.
Techkings over Bitcoins en Wearables

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch