Menu Premium
Loading...

Techkings over Artikel 13, Apple Arcade en Nintendo Switch Pro

30/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Deze week terug van weggeweest: Techkings. Er is natuurlijk veel gebeurd de afgelopen weken in het tech landschap, dingen die een grote invloed hebben op gaming. Denk maar eens aan Artikel 13 om maar wat te noemen! Daarom schuift niemand minder dan Skate the Great aan om hier eens goed over uit te wijden. En wie zit er naast hem? Dat is ouderwets vertrouwd, Koos!

Artikel 13

Helaas, helaas. Na maanden protest en een van de grootste online petities ooit heeft de EU toch besloten om door te gaan met artikel 13. Een maatregel die een grote invloed kan gaan hebben op streamers en content creators maar ook zeker Gamekings. Het is op dit moment nog koffiedik kijken, maar we gaan het eens goed over de mogelijke consequenties hebben.

Apple Arcade joins the fight!

Na Google lijkt ook Apple zijn pijlen te hebben gericht op de gaming industrie. De tech gigant claimt het grootste gamebedrijf ter wereld te zijn met al hun iOS devices, maar of dat ook gelijk gamers zijn is een heel ander ding natuurlijk. Apple’s wijkt ook af van wat anderen doen, ze lijken zich meer op de mobiele gamer te richten. Voor een vast bedrag per maand kan je ‘hoge kwaliteit’ games (whatever that means) verwachten zonder advertenties of microtransacties. Het valt misschien het best te vergelijken met een soort Xbox Game Pass.

Nintendo Switch Pro & Lite?

Er zijn sterke geruchten dan Nintendo tijdens E3 2019 twee nieuwe Nintendo Switch modellen gaat aankondigen. Een logisch vervolg van het succes toch? Een jaar geleden voorspelden wij al dat Nintendo met een nieuwe Switch zou komen, nu lijken het er zelfs twee te gaan worden. Een pro versie en een uitgeklede lite versie.

Laat al je vragen over deze onderwerpen vooral even achter in de comments, die zijn namelijk altijd welkom!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch