Menu Premium
Loading...

Techkings over Apple HomePod, Twitch en Cryptocurrency

13/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Techkings is na de afwezigheid vanwege de Azie trip weer terug. Koos is alweer een weekje thuis, hoeft dus niet meer de hele tijd te kokhalzen en heeft Kevin achter zijn PC vandaan getrokken om de redactie te doen voor een Techkings  en weer verschillende techy onderwerpen te bespreken. Zo komen verschillende media kanalen voorbij, maar ook zijn er nieuwtjes over Apple, Windows en Cryptocurrency.

Kevin gaat los op Twitch

We beginnen met een discussie over verschillende media platformen zoals Youtube en Twitch. De regeltjes worden aangescherpt, of worden ze gewoon herhaald om je geheugen even op te frissen? En wie gaat deze regeltjes dan controleren? Waar liggen de grenzen? Kevin heeft in ieder geval een duidelijk uitgesproken mening en houdt zich zeker niet in tijdens deze Techkings.

Recentelijk is de Apple Homepod gereleased en het apparaat wordt niet overal even goed ontvangen. Mocht je nog niet weten wat de Homepod precies kan en doet, het is een home assistent, een apparaat dat alledaagse klusjes in je huis makkelijker maakt. Daarnaast is het ook nog eens een sterke muziek doos en een goede speaker. Dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar is dat het wel? Werkt het allemaal wel zo goed? En wat is er nou zo speciaal aan deze Home Assistent? Koos en Kevin gaan het je allemaal vertellen in deze editie van Techkings.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch