Menu Premium
Loading...

Premium: Techkings over Apple, Nvidia GTX 1070ti en TwitchCon 2017

28/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Techkings is terug van weggeweest! Met Kevin op de redactie mogen de trouwe Gamekings-kijkers om de zoveel tijd weer een nieuwe Techkings verwachten. Ditmaal is Koos aangeschoven om samen met Kevin al het nieuws door te nemen. Er is in techland de afgelopen tijd een hoop gebeurd en dus kan de ferme analyse van de Gamekings allerminst kwaad. Benieuwd naar wat de heren allemaal bespreken? Check nu deze Techkings over Apple Pay en TwitchCon 2017!

Techkings is terug van weggeweest

Apple Pay komt naar Nederland. Volgens de geruchten gaat de dienst op 2 november live en zal ING de eerste bank in Nederland zijn die het gaat ondersteunen. Koos is stiekem natuurlijk een beetje een Apple nut. Hij is dan ook in zijn nopjes met deze hardnekkige geruchten. In Amerika is het al een tijdje mogelijk om te betalen met Apple Pay en zoals wel vaker het geval is, volgt Europa later. Verder is er nieuws over de clash tussen Apple en Samsung aangaande patenten. Voor trouwe kijkers van Techkings zal dit een trip down memory lane zijn. Het gekibbel tussen grote bedrijven over patenten is namelijk niet nieuw.

Nadat de heren zich hebben gebogen over de TwitchCon, barst de nerd talk over videokaarten los. Nvidia heeft de GTX 1070 Ti Founders Edition aangekondigd en fabrikanten komen met hun eigen versies. De nieuwe videokaart heeft 2432-cudacores, flink meer dan de 1920-cores van de GTX 1070. 180 Watt, wat meer is dan de 1070 kaarten die beschikken over 8GB gddr5-geheugen.

Een breed scala aan onderwerpen! Laat je horen in de comments onder deze Techkings over Apple Pay en TwitchCon 2017!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch