Menu Premium
Loading...

Techkings over Apple keynote en SpaceX

03/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteravond vond de keynote van Apple plaats op de WWDC 2014 in het Amerikaanse San Francisco. Hoewel de verwachtingen zoals altijd rondom een presentatie van Apple hooggespannen waren, kregen de Apple-fans toch niet waar ze stiekem allemaal op hoopten, namelijk de onthulling van de iPhone 6. Hoewel de kans al klein was dat het toestel werd getoond, moeten de Apple-fans dus nog even geduld hebben. Je zag gisteren in Gamekings Extra al dat Steven ook geen baanbrekende onthullingen verwachtte. Desalniettemin zitten Vasco en Dennis Mons klaar voor een uitgebreide terugblik op de Apple WWDC 2014 keynote van gisteravond in deze ‘Techkings over Apple keynote en SpaceX’.

Naast de iPhone 6 ontbrak ook Apple’s iWatch in de presentatie. De iWatch is al vaker in Techkings verschenen en Vasco en Dennis Mons zijn nog altijd erg benieuwd naar het nieuwe baanbrekende apparaat. Gelukkig had Apple wel een gigantisch aantal softwarevernieuwingen voor ons in petto. Er komt bijvoorbeeld een nieuwe versie van Mac OS X, namelijk Mac OS X Yosemite. Deze nieuwe besturingssysteemversie voor Mac bevat een compleet nieuw uiterlijk, welke erg lijkt op iOS 7. Naast OS X Yosemite komt er ook een update voor de mobiele apparaten van Apple, uiteraard genaamd iOS 8. De grootste veranderingen in iOS 8 worden door Vasco en Dennis Mons besproken. Natuurlijk is er ook nog aandacht voor Apple’s nieuwe programmeertaal Swift, wat staat voor de snelheid waarin gewerkt kan worden.

Voor alle niet Apple-fans is er ook genoeg nieuws in deze Techkings. Vasco en Dennis Mons hebben het namelijk over de nieuwe ruimtetaxi Dragon V2. De Dragoncapsule is door ruimtevaartbedrijf SpaceX gebouwd en brengt vanaf 2017 astronauten naar de ruimte. Dennis en Vasco weten er het fijne van, wat ze je ook uitgebreid vertellen.

Ben je benieuwd geworden naar deze Techkings bomvol Apple-nieuws? Of ben jij benieuwd naar de ruimtetaxi Dragon? Check  nu deze ‘Techkings over Apple keynote en SpaceX’!

Techkings over Apple keynote en SpaceX

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch