Menu Premium
Loading...

Techkings over GTX 1180, Mozilla Firefox en BlackBerry Key2

05/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we weer met een nieuwe Techkings! De E3 is nu toch echt helemaal afgerond, waardoor alle standaard rubrieken weer hun plekje terug krijgen. Ook zijn Koos en Kevin weer terug van hun welverdiende vakantie, waar ze energie hebben kunnen opbouwen. En wat is het nieuws? Het bedrijf ‘Light’ is aan het experimenteren met een prototype smartphone die 5 tot 9 cameralenzen heeft op de achterkant. Ook heeft BlackBerry formeel de Key aangekondigd. En dat was wel nodig, aangezien de smartphone nog deze maand beschikbaar komt voor 649 euro. Benieuwd wat de heren hier allemaal over te vertellen hebben? Je checkt het allemaal in Techkings over GTX 1180, Mozilla Firefox en BlackBerry Key2!

Waarschuwing krijgen van uitgelekte logins door Mozilla

Iedereen is steeds meer bezig met zijn privacy op het internet. Iedereen zorgt dat hij op verschillende platformen andere wachtwoorden heeft staan, apparaten worden meer afgeschermd en mensen zijn zich steeds meer bewust over wat ze wel en niet willen delen. Zo heeft Mozilla nu een nieuwe functie aangekondigd die ze binnenkort willen testen in Firefox. Samen met beveiligingsonderzoeker Troy Hunt, de beheerder van Have I Been Pwned, hebben ze een functie ontwikkeld waarmee gebruikers van Firefox een waarschuwing kunnen krijgen bij uitgelekte logins. Gaat dit de must have functie worden voor het internet?

Willekeurige contacten krijgen foto’s gestuurd

Er zijn meldingen binnen gekomen bij Samsung, dat er van enkele gebruikers bericht-app foto’s worden doorgestuurd naar random contacten. Uiteraard is Samsung meteen met een onderzoek begonnen en heeft het al aan verschillende websites bekend gemaakt dat ze er van op de hoogte zijn. De verschillende meldingen verschenen op Reddit en het Samsung-forum. In een bericht werd er door iemand beschreven hoe een Galaxy S9+ ’s nachts de gehele fotogalerij via een sms verstuurde naar zijn vrouw. Wat denken jullie van dit probleem? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch