Menu Premium
Loading...

Techkings met het gevaarlijke BadUSB en Russische hackers

07/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag schotelen Vasco en Dominique je een gloednieuwe Techkings voor. Dus pak er wat lekkers bij, want deze goedgevulde editie zal je laten proeven naar meer. De twee heren behandelen een aantal kijkersvragen andere de staat van de USB-technologie en micro waves die ons in drie weken naar Mars moeten brengen in deze Techkings met het gevaarlijke BadUSB en Russische hackers.

Alsof dat nog niet genoeg zou zijn, bespreken de heren ook een groep Russische hackers die een grote buit aan wachtwoorden en gebruikersnamen hebben binnengehaald. Gelukkig is er een toevallig een Russisch bedrijf dat iedereen de optie geeft om te checken of hun gebruikersnamen en wachtwoorden op de lijst van de hackers staat. Het kost maar 120 euro per jaar, wat uiteraard een koopje is voor zoiets belangrijks. Wij hebben het dan ook gelijk afgesloten, want een leven zonder is bijna ondenkbaar.

Als jij een fan bent van Deus Ex: Human Revolution en de hele stijl, is deze Techkings sowieso je tijd waard. Hoewel we dan wel niet de game bespreken, het onderwerp van Artificial Intelligence en Human Manipulation wordt nog aangehaald. Je kunt het wellicht wel voorspellen, maar Vasco en Dominique hebben veel te vertellen over dit onderwerp.

Last but not least, bespreken we een serie die stamt uit 2011. Waarom 2011 zul je wellicht denken? Omdat iemand de mening van Vasco en Dominique wilde weten over de serie en vooral de achterliggende theorie van Person of Interest. Weet Vasco Dominique over te halen om Person of Interest eens aan te slingeren op een regenachtige zondagmorgen? Je zult het zien in deze Techkings met het gevaarlijke BadUSB en Russische hackers!
Techkings met het gevaarlijke BadUSB en Russische hackers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch