Menu Premium
Loading...

Techkings met een Artificial Been en Steve Ballmer

02/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat gaat de week toch snel. Het is al woensdag! Dit kan dus niets anders betekenen dan een gloednieuwe Techkings! Onze tech-fanaten Vasco en Steven nemen de laatste nieuwtjes op het gebied van tech met jou door in deze ‘Techkings met een Artificial Been en Steve Ballmer’. Met dit epische duo moet dat vast en zeker gaan lukken. Je leest het al, waar ze het onder andere over gaan hebben, is dat Steve Ballmer ‘m gepeerd is bij Microsoft en dat mensen straks een artificial been kunnen besturen met hun hersenen.

Na velen jaren CEO van Microsoft te zijn geweest, heeft Steve Ballmer er genoeg van gehad. Hij gaat nu met pensioen. Dit geeft hem dan ook eindelijk de mogelijkheid om zijn verdiende dollars uit te geven aan een paar dikke villa’s op Ibiza, een loods vol exotische auto’s, en een paar lekkere chicks bij de haard. Het ging de laatste tijd natuurlijk niet zo lekker met Microsoft en iemand anders zal zijn stokje over moeten gaan nemen.

Als je als soldaat uitgezonden wordt naar een oorlogsgebied, is er altijd een kleine kans dat je gewond raakt. Dit kan variƫren tussen een schotwond, een volledig ledemaat die eraf gaat of erger. Het is voor deze mensen heel vervelend als je het de rest van je leven zonder onderbeen moet doen. Gelukkig hebben een paar onderzoekers een artificial been ontworpen die bestuurd wordt met je hersenen. Gaat dit ervoor zorgen dat mensen met een missend been fatsoenlijk kunnen lopen? Steven en Vasco zullen hier een uitgebreide discussie over hebben.

De podcast waar Vasco het in deze aflevering over heeft, is helaas tijdelijk niet beschikbaar.

Benieuwd wat de twee gasten nog meer te vertellen hebben over de laatste tech-nieuwtjes? Bekijk dan nu dit Techkings-item.
Techkings met een Artificial Been en Steve Ballmer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch