Menu Premium
Loading...

Techkings met de overname van Ziggo en Jony Ive

16/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jahaa, een nieuwe Techkings! Er is veel gebeurd de afgelopen weken, dus Vasco en Steven zitten helemaal klaar om je te voorzien van het laatste technieuws in deze Techkings met de overname van Ziggo en Jony Ive’s uitspraken.

Zo hebben de mannen het over Ziggo. De Europese Commissie heeft de overname van Ziggo door Liberty Global goedgekeurd, waarmee ze ongeveer 90% van het land dekken. Wat natuurlijk een gruwelijk hoog percentage is. Steven en Vasco maken zich hier toch een beetje zorgen over. Verder heeft Jonathan ‘Jony’ Ive, ook wel bekend als de topontwerper bij Apple, zich uitgelaten over het “overnemen” of “kopieren” van Apple-producten. Het was voornamelijk gericht aan de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi. Joni vindt het goedkoop, makkelijk en lui. Natuurlijk hebben de mannen hier ook hun mening over klaar. De CEO van Microsoft, Satya Nadella, komt ook nog even voorbij, omdat hij op een conferentie voor vrouwen in technologie een ongelukkig uitspraak heeft gedaan. Het ging over het feit dat vrouwen “maar” 78% verdienen van wat mannen in diezelfde positie zouden verdienen. Een beetje ongelukkig dus.

Overigens behandelen de mannen ook nog wat kijkersvragen. Heb jij een brandende vraag of wil jij gewoon iets kwijt? Stuur dan een mailtje naar Techkings@Gamekings.tv. Genoeg gelezen, want het is zoals gewoonlijk een vol programma. Check de nieuwe Techkings.

Techkings met de overname van Ziggo en Jony Ive

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch