Menu Premium
Loading...

Techkings met de Nexus 9 en de iMac Retina 5K

23/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn een hoop nieuwe apparaten onthuld de afgelopen dagen, dus er is genoeg te bespreken voor Steven en Vasco in een nieuwe Techkings met de Nexus 9 en de iMac Retina 5K!

Laten we beginnen met Android. De nieuwe Nexus-smartphone wordt gemaakt door Motorola en heet de Nexus 6. Er is ook een nieuwe tablet aangekondigd en die wordt gemaakt door HTC. Deze Nexus 9 tablet draait op de nieuwste software van Android: versie 5.0 met de naam Lollipop. De Nexus-lijn moet de concurrentie aangaan met de nieuwe apparatuur van Apple. Waar eerder al de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus werden onthuld, presenteerde de elektronicagigant uit Cupertino afgelopen week twee nieuwe iPads: de iPad Air 2 en de iPad Mini 3. Daarnaast komt er ook een nieuwe iMac uit met een resolutie van maar liefst 5120 bij 2880 pixels. Of zoals Apple de schermresolutie zelf noemt: Retina 5K. Ook bespreken de guys deze week de laatste nieuwtjes uit de techwereld. Zo gaat minister Opstelten begin volgend jaar een ‘terughackwet’ indienen en moest Anouchka van Miltenburg, voorzitter van de Tweede Kamer, googelen wat ICT nou eigenlijk betekent.

Uiteraard komen ook de kijkersvragen aan bod. Heb jij een brandende vraag of wil jij gewoon iets kwijt? Stuur dan een mailtje naar Techkings@Gamekings.tv. Check nu de gloednieuwe Techkings met de Nexus 9 en de iMac Retina 5K!

Techkings met de Nexus 9 en de iMac Retina 5K

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch