Menu Premium
Loading...

Techkings met Apple Pay en de Hendo Hoverboard

30/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven en Vasco nemen deze week de laatste tech-nieuwtjes met jou door, variërend van een minister die verbaasd is dat haar huis op Google Maps te zien is, tot nieuwe hoverboards. Dus check snel deze nieuwe Techkings met Apple Pay en de Hendo Hoverboard!

Sinds vorige week kunnen Amerikanen betalen met Apple Pay. De Nederlandse banken staan er voor open om hieraan mee te werken, maar of Apple ook al plannen heeft om de dienst in Nederland op te zetten, is nog niet bekend. Vaso en Steven vragen zich ook af hoe Apple Beats Music gaat integreren met iTunes, en onder welke naam het verder gaat. Daarnaast stuiten de guys op een Kickstarter-project van Hendo Hover, die bezig zijn met het maken van nieuwe hoverboards. Vasco droomt er al jaren van om op een hoverboard naar zijn werk te gaan, al zit er met dit project wel een addertje onder het gras.

Er worden geen vragen behandeld dit keer. Vasco spaart ze allemaal op. Dus als jij een vraag hebt aan de heren, stuur dan een mailtje naar Techkings@Gamekings.tv. Check nu ondertussen deze nieuwe Techkings met Apple Pay en de Hendo Hoverboard!

Techkings met Apple Pay en de Hendo Hoverboard

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch