Menu Premium
Loading...

Techkings over Kickstarter en Bitcoins

05/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een nieuwe Techkings! Op tech-gebied is er in de afgelopen week namelijk genoeg gebeurd. Logisch ook, want anno 2014 staan de technologie en alle randzaken daaromheen niet stil. Om die reden wordt het succes van Kickstarter dan ook onder de loep genomen in deze Techkings, want de projecten die daar worden geboren, monden meestal uit tot een groots succes. Welke projecten er op dit moment ‘hot’ zijn, hoor je van Steven en Vasco in ‘Techkings over Kickstarter en Bitcoins’.

Zo wordt er even stilgestaan bij onder meer de Pebble Watch en de Oculus Rift. Eerstgenoemde is een handige horloge, vergelijkbaar met de Samsung Galaxy Gear. De Oculus Rift daarentegen is meer voor de game-industrie bedoelt, want zoals je waarschijnlijk weet is de Oculus Rift een virtual-reality bril. Deze apparaten doen het in alle opzichten goed en de verhalen over de Oculus Rift zijn overwegend positief te noemen. Wat Vasco en Steven te zeggen hebben over deze producten, hoor je in ‘Techkings over Kickstarter en Bitcoins’.

Het blijft hier natuurlijk niet bij, want ook wordt er nog even diep ingegaan op Yahoo. Overigens wordt er niet per se diep ingegaan op Yahoo zelf, maar op de privacyschending die door middel van de website en haar services toegepast kunnen worden. Zo blijkt het zo te zijn dat iedere Yahoo-gebruiker door middel van zijn of haar webcam gevolgd kan worden. Dit is natuurlijk geen goede zaak en daarom bespreken Vasco en Steven dit ook even in deze Techkings. Overigens zal het hier niet bij blijven, want ook wordt de opkomende virtuele munt Bitcoin flink onder de loep genomen. Zo zijn er op dit moment overwegend goede verhalen te horen over de Bitcoin, maar in februari moest er toch een bedrijf sluiten. Mt. Gox was een bedrijf dat alle munten kon omzetten in Bitcoins en andersom, maar sinds februari is het bedrijf failliet.

Ook kan natuurlijk de nieuwe CEO van Microsoft niet onbesproken blijven. Steven en Vasco hebben het even over de nieuwe CEO van Microsoft, Satya Nadella, om vervolgens ook nog even Stephen Elop onder de loep te nemen. De eerdere kandidaat CEO, die niet onbereidwillig stond tegenover de verkoop van de Xbox-divisie, wordt binnen afzienbare tijd de baas van de Xbox- en Surface-divisies. Hoe dit gaat aflopen, bespreken Steven en Vasco in ‘Techkings over Kickstarter en Bitcoins’.

Techkings over Kickstarter en Bitcoins

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch