Menu Premium
Loading...

Techkings over de nieuwe GeForce GTX en Dota 2-bots

10/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grijp gauw je koude biertje en snack erbij, want het is tijd voor weer een splinternieuwe Techkings. Deze week met Steven en Kevin die voor jullie de belangrijkste tech nieuwtjes van de week doornemen. Zo wordt er onder andere gesproken over de nieuwe GeForce generatie, Dota 2-bots, de Android 9.0 Pie en de update voor de 10″-tablet Surface Go van Microsoft. Kortom, schuif aan en deel vooral jullie mening in de comments over de nieuwtjes.

Dota 2-bots zijn in opkomst

De technologisch vorderingen blijven je verbazen. Zo heeft OpenAI het voor elkaar gekregen om goede AI te creëren die het kunnen opnemen tegen echte spelers. Deze bots versloegen voormalige professionals en een voormalig Dota 2 commentator. Het ging dan om een best out of three game. Spijtig genoeg wonnen de bots de eerste twee matches al, dus was er in game 3 geen sprake meer van spanning. Toch wisten de mannen de derde game die puur voor de lol gespeeld werd nog wel te winnen. Steven vond het niet zo gek, aangezien een AI al iemand kon verslaan met een ouderwets potje Go. Kevin vond het bizar dat de spelers het niet eens voor elkaar konden krijgen om een toren op een lane te vernietigen van de AI. En dan te bedenken dat de bots zo waren ingesteld om het menselijk vermogen te evenaren.

Nieuwe GeForce generatie koelt zichzelf

PC masters zijn hier al een tijdje op aan het wachten. De nieuwste generatie GeForce GTX videokaarten. Zo ook Steven en Kevin, die met smart zitten te wachten. De Chinese techfabrikant Maxsun heeft de splinternieuwe kaart getoond tijdens een evenement. Uit de afbeelding is af te leiden dat de videokaart zichzelf kan afkoelen en met een achtspinsconnector te voeden is. Zijn jullie nu al van plan om geheid de nieuwe GeForce videokaarten te halen, of ben je van plan af te wachten?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch