Menu Premium
Loading...

Techkings: De tofste gadgets en tech van CES 2019

09/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen zijn we een aantal weken verder sinds de laatste keer dat er een Techkings voorbij is gekomen. Ook in 2019 gaan wij natuurlijk verder hiermee. Koos heeft vandaag speciaal gevraagd aan Steven of hij samen met hem dit item wilde verzorgen. Voor de tech guru’s onder ons, die weten vast wel dat de CES 2019 deze week van start is gegaan. Vanaf 8 januari tot en met 11 januari 2019 kun je volop genieten van de beurs in Las Vegas, waar ze van alles tech gerelateerd laten zien. Koos en Steven gaan alle grote nieuwtjes even met je doornemen.

Genoeg competitie bij de laptop branch tijdens CES 2019

Tijdens de CES 2019 zijn er verschillende soorten laptops getoond. Alle grote bedrijven willen natuurlijk meedoen als het gaat om technologische ontwikkelingen. Denk hierbij aan Alienware, Acer, MSI en Asus. Zo hebben wij veel nieuws ontvangen over de nieuwste modellen. Van Specs, prijzen tot aan de framerates. Zo komt MSI met hun nieuwe GS65/GS75 Stealth laptops waarin gelijk de vernieuwde RTX kaarten van Nvidia in verwerkt zijn. Ze beschikken beide over de nieuwe RTX 2080 8GB GDDR6 kaarten. Beide laptops zijn een flinke power house als het gaat om gamen. Er is nog geen informatie bekend over de prijs, maar gezien de specs zal dit wel degelijk een hoog prijs kaartje gaan bevatten.

Is het tijd voor een upgrade?

Leuk en aardig dat er maandelijks nieuwe hardware wordt gemaakt om je computer sneller en beter te maken, maar dat moet je natuurlijk ook een mooie monitor hebben om die beelden te bekijken. Zo kun je op de CES 2019 ook volop genieten van de prachtige beelden op bijvoorbeeld de nieuwe schermen van Samsung en LG. Maar ook Razer komt dit jaar op de markt met zijn eigen 27 inch monitor. Het zou natuurlijk geen Razer monitor zijn als er geen RGB in verwerkt zou zitten en ook dit zie je terug. Wat vinden jullie van de CES 2019? Zit er iets tussen wat jij dit jaar zeker in huis gaat halen? Laat het ons even weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch