Menu Premium
Loading...

Techkings over Sonos x Ikea, Apple Airpower en de terugkomst van de Iphone SE

26/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar zijn we dan met een nieuwe Techkings over met onder andere Apples langverwachten ‘Airpower’, de terugkomst van de iPhone SE de samenwerking met Sonos en Ikea en nog veel meer. Dus voor al je ‘Apple’ tech nieuws zit je bij Gamekings aan het juiste adres. Met deze week onze eigen wonderboy genius Kevin samen met Koos.

Apple Airpower

Lucht, je ziet het niet maar voelt het wel. Zelfde verhaal met Apples Airpower we zagen hem wel maar zien hem nooit, nu lijkt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zijn. Volgens geruchten van DigiTimes zou Apples Airpower laat 2019 uitkomen voor de consumenten. Voor de mensen die het allang alweer zijn vergeten Apples Airpower is een kleinere placemat die je Apple Watch, iPhone en AirPods oplaad door ze alleen op het matje te leggen.

Sonos x Ikea

Je hoort het goed Sonos en Ikea gaan samenwerken aan speakers en Zweedse balletjes. Ikea en Sonos gaan dus samenwerken aan symfonische smart speakers die ongeveer midden augustus in de winkel zou liggen. Het leuke aan de samenwerking zijn de toevoegingen van Alexa en Google Home die heel makkelijk op de speakers aan te sluiten zijn. Ikea kennende zal de prijs zeker meevallen er werd al gezegd dat de Ikea x Sonos speakers goedkoper zullen zijn dan de huidige line-up van Sonos smart speakers.

The Pirate Bay

Het geweldige bedrijf ‘Brein’ heeft laatst aangekondigd dat de bezoekers naar de website pirate-bay met 75% is gezakt. Dit had anti-piraterijstichting Brein vermeld in hun jaaroverzicht, maar of dit nou volledig waar is? Dat is een ander verhaal. Als we bijvoorbeeld de toename van VPN’s erbij trekken zie je dat er tijdens de blokkade van The Pirate Bay de verkoopcijfers van VPN’s stijgt. Dus of Tim Kuik nu gewoon probeert zijn lul op tafel te leggen en te laten zien dat stichting Brein piraterij hardhandig heeft aangepakt of gewoon de jaarlijkse quota moet halen, dat zullen we nooit weten.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch