Menu Premium
Loading...

Tech op E3 2018: Wordt er een nieuwe console aangekondigd?

06/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Naast alle vette games die ieder jaar worden aangekondigd en getoond op de E3, is er natuurlijk ook plaats voor nieuwe tech-items. De meest spannende vraag is dan natuurlijk: worden er dit jaar nieuwe consoles aangekondigd? Maar ook kun je je afvragen wat er voor de rest wordt aangekondigd qua Tech. Nieuwe controllers? Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van VR? Of misschien totaal iets nieuws? Check dit en meer in: Tech op E3 2018: Wordt er een nieuwe console aangekondigd?

Komt Sony dit jaar met een PlayStation 5?

We zitten ondertussen een beetje aan het einde van deze consolecyclus, maar wil dit zeggen dat zowel Sony als Microsoft een nieuwe console aan gaan kondigen? Of is dit misschien te vroeg en komt Sony met een PlayStation 4 Pro Slim? Kevin en Koos hebben hier in ieder geval een duidelijke mening over. Wat denken jullie? Laat het even weten in de comments!

Ook bestaat er een kans dat Nintendo met nieuwe accessoires komt. Bijvoorbeeld nieuwe onderdelen voor Nintendo Labo. Of misschien wel net zoiets als die Poké Ball controller die afgelopen week werd getoond. Of misschien komen Sony en Microsoft dit jaar wel met een nieuwe ontwikkeling als het gaat om controllers.

Wordt er eigenlijk nieuwe Tech voor de PC getoond op de E3?

Naast alle console platformen die met nieuwe dingen kunnen komen, zijn natuurlijk ook de PC en specifiekere merken zoals Nvidia op de E3 te vinden. Hoe gaan deze zich dit jaar laten zien op de E3? Komen ze met nieuwe hardware? En waar gaan we dit dan zien?

Kevin en Koos hebben van alles op een rijtje gezet en praten je bij over alle tech nieuwtjes van dit moment, zodat je volledig op de hoogte bent voor de komende week. Dus check nu: Tech op E3 2018: Wordt er een nieuwe console aangekondigd?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch