Menu Premium
Loading...

Tech 2019: Google Stadia, streaming, iPadOS en de RTX series

21/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als het jaar ten einde dreigt te komen, moet er natuurlijk ook teruggeblikt worden op het Tech-jaar 2019. En er is behoorlijk wat gebeurt. Koos, Kevin en Melle hebben een gezamenlijke top drie gemaakt. Google Stadia (streaming), iPadOS en de RTX Series zijn de genomineerden. Maar in welke volgorde worden ze gezet? Daar kom je achter als je dit item bekijkt.

Google Stadia de volgende stap in streaming?

Voorlopig lijkt Google Stadia nog te struggelen met het waarmaken van zijn beloftes en potentie. De grote vraag voorafgaand aan de release vorige maand was of de technologie achter het platform meteen zou werken. Daar waar de technologie wel lijkt te werken, is de grafische kwaliteit van de games niet zo goed als dat er van tevoren belooft was. De 4K resolutie wordt door veel games (nog) niet ondersteunt en een paar games (zoals Borderlands 3 bijvoorbeeld) zijn bij launch op de console niet eens compleet. Er missen updates en DLC. Daarnaast zijn de games die op Google Stadia speelbaar zijn, ook al een tijdje speelbaar op andere consoles. Met een exclusive is het qua content dan ook nog niet fantastisch. Gaat daar in 2020, wanneer er een paar grote games naar de console komen (denk aan Cyberpunk 2077 en Watch Dogs Legion), verbetering en verandering in komen?

iPadOS en de RTX Series

Twee lievelingetjes van Kevin en Koos. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze terug te vinden zijn in dit item. Zeker voor mensen die veel (bijna dagelijks) werken met een iPad en die veel streamen (zoals Koos en Kevin). Maar gaan ze Google Stadia ook verslaan als het aankomt tot de top 3? Daar gaan Koos, Kevin en Melle in dit item antwoord op geven.

Wat is volgens jouw de top 3 Tech 2019? Laat het weten in de comments hieronder en deel je top drie met anderen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch