Menu Premium
Loading...

Tearaway trip

13/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De makers van LittleBigPlanet één en twee zijn terug. De PlayStation Vita is alweer een tijdje uit en door de combinatie van touchscreen en knoppen was het een goede manier voor Media Molecule om de creativiteit er op los te laten. Het eindresultaat is de papieren wereld van Tearaway. Melle en Jelle mochten naar de studio van Media Molecule en hebben een paar leuke plaatjes geschoten, dat is nog zacht uitgedrukt. Warm je buikspieren vast op en check de Tearaway trip!

Hoe kan het ook anders dan dat er met een trip vertraging optreedt. Gelukkig zijn we volwassen en hebben we de creativiteit om dat op te lossen. Jelle en Melle zijn misschien anders, maar wonder boven wonder komen ze toch steeds aan op hun volgende locatie waar nog meer problemen de mannen staan op te wachten. Gelukkig zijn Jelle en Melle niet de enige die anders zijn. In deze trip gaan ze namelijk wachten, zingen, klagen, irriteren en fouten maken. Maar boven alles gaan ze lol maken en lachen en dat doen ze natuurlijk niet alleen. Dit alles om een kijkje te nemen in de wereld van Tearaway op de PlayStation Vita. En als kers op de taart gaat Melle je ook nog een preview geven over deze game die hij voor het eerst heeft mogen spelen. Om te kunnen spelen heeft hij beide handen flink in zijn angsten gezet en hebben we moeten voorkomen dat hij ook nog zijn angst ging motorboaten. Snap je er niets van? Dat komt wel als je de Tearaway trip gaat checken!

Van Schiphol naar Guildford per vliegtuig, taxi, bus en te voet. Niets is te gek voor Jelle en Melle. Dat alles om de opvolger van LittleBigPlanet, namelijk de papieren wereld van Tearaway, te zien. Ben jij benieuwd naar deze wereld? Check dan snel de Tearaway trip!Tearaway trip

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch