Menu Premium
Loading...

Tearaway Hands-on

27/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels alweer eventjes geleden, maar een tijdje terug kregen Melle en Jelle een rondleiding door de studio van Media Molecule en mochten ze Tearaway bevingeren. Inmiddels komt er almaar meer informatie vrij over de nieuwe game van de LittleBigPlanet ontwikkelaar en zijn ze er klaar voor om jou bij te praten over Tearaway in de Tearaway Hands-on.

Zo eigen als de wereld was van LittleBigPlanet, zo eigen zal de wereld ook zijn van Tearaway. Waar alle games draaien om een eigen verhaal, kiest Media Molecule klaarblijkelijk vooral voor een bepaalde textuur en materiaal. Van de stoffen Sackboy wereld naar het kleurrijke papieren wereldje in Tearaway. Uniek is het dan ook zeker en de mogelijkheden van papier gaan ver, want wie heeft er nou niet een keer een papieren vliegtuigje gevouwen van zijn huiswerk?

In Tearaway ga je daar wel wat verder in dan alleen een papieren vliegtuigje. De hele wereld is van papier en dit brengt de nodige nieuwe gameplay elementen met zich mee. Maar zit jij daar op te wachten? Heeft de game iets waardoor jij hem graag wil spelen of verslikt Media Molecule zich in de waardering van het gekozen materiaal. Op het eerste gezicht lijkt jouw personage in Tearaway namelijk lang niet zo gaaf als die kleine maffe Sackboy dat je bestuurde in LittleBigPlanet. Kortom, kijk jij uit naar deze game of blijft deze links liggen?

Voordat je jouw mening hieronder in de comments zet, kijk je natuurlijk eerst wat Melle en Jelle (ons elle duo!) te zeggen hebben over de game en wat zij er van vinden. Ben je al nieuwsgierig? Je ziet het in de Tearaway Hands-on!

Ontwikkelaar: Media Molecule
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation VitaTearaway Hands-on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch