Menu Premium
Loading...

Team Sonic Racing Review – Kopen, budgetbak of slopen?

21/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vroem, vroem! We gaan gas geven met de review van Team Sonic Racing. Kan de blauwe egel Mario van de troon stoten als het gaat om de beste kart game aller tijden? Sonic roept al z’n vrienden erbij om in plaats van een flinke sprint te trekken, de auto in te springen, of de kart natuurlijk.

Hoe hard gaat Team Sonic Racing?

Hoe hard gaat Team Sonic Racing? JJ en Koos sprongen in een wereld vol met kleurtjes en andere pracht en praal en scheurde er stevig op los. Zijn de power ups net zo leuk als de bananen en schildjes in Mario kart? Je ziet het allemaal in deze review. Ook bespreken we natuurlijk hoe lekker deze game speelt en of de mogelijkheden een beetje voldoende zijn.

Alleen kopen als je geen Switch hebt?

Is deze game dan enkel gemaakt voor jaloerse Xbox en PlayStation bezitters die dolgraag willen Mario Karten? En moeten zij deze game halen of gewoon lekker door sparen voor een Nintendo Switch? Je ziet het allemaal in deze review waar we natuurlijk eindigen met het allesbeslissende oordeel: Kopen, budgetbak of slopen?

Ga jij hard met de blauwe egel?

Sonic heeft in ieder geval zin om hard te gaan, nu jij nog! Ga jij de blauwe egel op z’n staart trappen en duik je samen met hem de kart in? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook je vragen over de game. Heb jij een Nintendo Switch en moet je een beetje lachen om deze game? Of ga je de game alsnog halen? Of ben jij een Xbox of PlayStation bezitter en ga je deze game gewoon halen omdat je denkt dat het een goede vervanger is voor scheurende Italiaanse loodgieter? Drop het in die comments en we kletsen graag met jullie mee.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch