Menu Premium
Loading...

Team Gamekings ‘heerst’ op PlayerUnknown’s Battlegrounds ROG toernooi

12/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je Gamekings.tv de afgelopen weken een beetje hebt gevolgd, dan weet je dat Koos en Skate een carrière als pro-gamer ambiëren. Want wat is er mooier dan praten over games en er wat geld mee verdienen? Games spelen en er veel meer geld mee verdienen! En dat is exact wat een pro-gamer doet. Als hij of zij tenminste enigszins van niveau is. Koos en Skate denken dat ze in PUBG met de top van Nederland mee kunnen komen. Ze halen thuis immers wel eens een Chicken Dinner in hun streams. En nu ze ook nog eens twee top PUBG-spelers hebben weten te strikken voor het Gamekings team (Jelle kwam gewoon kwaliteit te kort en beleeft PUBG op zijn eigen, hele vreemde manier en JJ wil niet verliezen), lonkt de winst in het PUBG-toernooi dat ROG heeft uitgeschreven.

Zijn Koos en Skate echte PUBG-killers?

ROG is namelijk op zoek naar het beste PUBG-kwartet van Nederland, zodat zij deze mannen of vrouwen kunnen sponsoren en een jaar lang af kunnen sturen naar de toernooien waar het grote geld en de prestige te verdienen valt. Om voor deze topjob in aanmerking te komen, moet Team Gamekings het toernooi in Alphen aan de Rijn winnen. En zoals we al eerder in deze tekst aangaven, hebben Koos en Skate er het volste vertrouwen in dat ze er een paar potten kunnen breken.

Of draait alles toch in de soep als blijkt dat Koos de voorgaande avond flink heeft doorgehaald in Rotterdam? En dat deed ie niet bepaald met limonade. Zorgt de onvrede al meteen voor een schisma in Team Gamekings of zijn de vier mannen zo intens pro dat ze zich gemakkelijk over dit hobbeltje heen zetten en de ene na de andere Chicken Dinner scoren? Je gaat het zien in het nogal bizarre verslag van “Team Gamekings ‘heerst’ op PlayerUnknown’s Battlegrounds ROG toernooi”.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch