Menu Premium
Loading...

Tavern Tycoon – Dragon’s Hangover Let’s Play: “Dit is niet Café ‘t Riddertje”

14/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is jouw favoriete kroeg? En waarom dan wel? Is het de muziek, de inrichting, het aanbod aan drank of iets anders? En als je zelf een bar zou beginnen, weet jij hoe je het zou aanpakken? Weet je al een naam voor jouw bar en welke extra activiteiten je beschikbaar stelt voor de gasten? Veteranen van menig kroegentocht Koos, Skate en Jelle denken het wel te weten en gaan samen achter het scherm zitten om hun droomcafé te bouwen in Tavern Tycoon – Dragon’s Hangover Let’s Play!

Ieder hier kent wel een avondje dat ze iets te diep in het glaasje hebben gekeken en het vervolgens diep van binnen weer naar buiten kwam. Niet zo leuk voor jou op dat moment en extra vervelend voor de mensen achter de bar. Zeker omdat ze samen met jou nog drie anderen hebben die hun drank niet kunnen binnenhouden. Dit soort klanten en de inhoud van hun goudbuidels staan centraal in Tavern Tycoon – Dragon’s Hangover. Tycoon games kenmerken zich doordat jij als speler een bedrijf opbouwt dat je financieel succesvol moet maken. Voor alles wat je kan verzinnen zijn er variaties: pretparken, ziekenhuizen, Gamebedrijven, gevangenissen en nu ook kroegen.

De meningen verschillen

Koos heeft de muis en keyboard terwijl Jelle en Skate toekijken toe als hij de bar en tafels plaatst. Al snel is er veel commentaar op het ruimtelijk inzicht van Koos. Waarom plaatst hij een piano achter verschillende bars zodat niemand erbij kan? Wiens idee was het om geen Handyman te huren om de kots op te ruimen? Skate en Jelle kijken tenenkrommend toe hoe Koos willekeurige kamers toevoegt en meerdere malen geld leent alsof het niets kost. Is dit een kroeg dat je vaste plek gaat worden of zal je deze altijd voorbijgaan. Kraak een koude en bezoek de kroeg van Koos in de Tavern Tycoon – Dragon’s Hangover Let’s Play!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch