Menu Premium
Loading...

Tactical Intervention Preview

02/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ en Dennis hebben dit jaar Game in the City 2012 bezocht. Daar wilden ze Minh Le interviewen, maar toen ze op zijn stand aankwamen, bleek hij daar niet te zijn. Vervolgens heeft Dennis met man en macht gezocht naar Minh Le. Of hij hem uiteindelijk wist te vinden, dat kun je zien in de Tactical Intervention Preview.

Tactical Intervention is een first-person shooter gemaakt door niemand minder dan de grote man achter Counter Strike: Minh Le. Nadat hij deze geweldige game had afgeleverd bij Valve, is hij naar Korea vertrokken om een nieuwe game te maken: Tactical Intervention.

De game draait op de Source-engine. Dat houdt in dat de game waarschijnlijk dezelfde ‘feel’ heeft als de originele Counter Strike. Ook zullen bekende elementen als counter-terrorists vs terrorists terugkeren in Tactical Intervention. Helaas ziet de game er grafisch zeer verouderd uit, dus daar moet je wel doorheen kunnen kijken als je de shooter gaat spelen.

Daarnaast is het opvallend dat de game free-to-play is. Het is nog niet duidelijk wanneer de game verschijnt, maar Tactical Intervention is al zeven jaar in ontwikkeling. Omdat er met een klein team aan de game wordt gewerkt, duurt het wat langer voordat je Tactical Intervention zelf thuis kunt spelen. In Amerika is de game al in 2010 in closed beta gegaan, maar de game werd niet goed genoeg ontvangen om hem vervolgens te releasen.

Dennis en JJ hebben een ‘Koreaanse’ presentatie van de game gezien en vertellen je alles over deze aankomende free-to-play titel in de Tactical Intervention Preview.

Ontwikkelaar: FIX Korea
Uitgever: OGPlanet
Platform: PC

Tactical Intervention Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch