Menu Premium
Loading...

!@#$% over T-Baggen in Super Smash Bros. Ultimate, EA & Forza Horizon 4

17/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hè, is de week zo snel voorbij gevlogen? Nee hoor, juist niet. Er is gewoon zoveel nieuws in de gaming industrie dat we besloten hebben om deze week twee keer een peep show te maken. En omdat we weten dat !@#$% heel goed bevalt bij jullie. Vandaar dat Boris en JJ samen weer achter de desk zijn gekropen om alle laatste nieuwtjes met jullie door te nemen. Vandaag gaan we het hebben over nieuwe incidenten bij EA, het T-Baggen van je tegenstander in Super Smash Bros. Ultimate & nog veel meer. Dus pak maar snel een bakkie koffie of thee erbij en luister mee naar wat de heren allemaal gevonden hebben.

Je tegenstander vernederen met t-baggen!

In de wondere wereld van Nintendo ben je gewend om in de kleurrijke werelden van Mario, Yoshi en de gang te duiken. Meestal vriendelijk genoeg om de kleintjes erbij te betrekken. Op hier en daar een schildpad na die flink in elkaar gebeukt wordt door de stamp blije Mario. Nu blijkt er dus een stevige groei in populariteit te zijn als het neer komt op trashtalken. Zo is er bij Super Smash Bros. Ultimate al een hoog niveau van competitie. Zoals bij de andere games in de reeks ook al. Nu blijken steeds meer mensen elkaar te ‘taunten’ door middel van het gebruiken van T-Baggen. Een term die eigenlijk wel groot gebracht is door de shooter Halo, van Bungie.

Blackout gratis voor een week

Treyarch heeft net laten weten dat vanaf 17 januari iedereen met een PlayStation 4, Xbox One of PC de Battle Royale mode van Call of Duty een week lang gratis kan gaan spelen. Helaas zijn er nog geen starttijden bekend gemaakt, wel weten we dat het tot 24 januari speelbaar is. Is dit een goeie zet van Treyarch? Gezien het feit dat Fortnite ook gratis te spelen is, waarom zou je dan de competitie aangaan terwijl je geld moet lappen voor jouw game. Wat vinden jullie van deze free trial? Denk je dat het altijd gratis moet blijven? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch