Menu Premium
Loading...

Syberia 3 Review

07/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Syberia 3 is een game die eigenlijk in 2010 moest uitkomen, en 7 jaar later is hij er dan eindelijk. Een point en click game waarbij je speelt als Kate Walker. De game is erg vaak uitgesteld en verzet in verband met contracten en geld waardoor niet geheel onlogisch de game later dan gepland uitkwam.

De dialogen zijn voor de helft in het Russisch, waardoor het verhaal moeilijk te volgen is

Melle en David waren niet heel erg ondersteboven van Syberia 3. De mond animaties lopen allesbehalve synchroon, en de controls zijn hinderend. Beide heren hebben het op de pc gespeeld en dat belooft niet veel goeds voor de controls op de consoles. De dialogen zijn voor de helft in het Russisch, waardoor het verhaal moeilijk te volgen is. Zoals David zegt: “Gewoon niet echt een game van deze tijd; als de game in 2010 was uitgekomen was het al een andere beleving geweest.”

Zowel Melle als David hebben Syberia 1 en 2 niet gespeeld, maar na een hoop frustraties in deeltje 3, hebben ze niet heel erg de drang om de vorige delen ook nog te checken. Een game die je maar beter kunt laten liggen vanwege de technische aspecten die anno 2017 gewoon niet in een game moeten zitten. Het is jammer dat deel 3 niet high end is aangezien er natuurlijk mensen zijn die Syberia 1 en 2 hebben gespeeld en willen weten hoe het verhaal verder gaat.

De meningen over de game zijn verdeeld. Het point and click avontuur dat een decennium geleden nog boeiend was, ziet er nu gedateerd uit. Hebben ze zich gericht op de oude doelgroep. of zijn ze gewoon in die goede oude tijd blijven hangen? Ben jij bekend met Syberia 1 en 2? Hoe denk je erover om deel 3 te checken? Laat het ons weten in de comments. Check in ieder geval alvast wat Melle en David ervan vinden in de de Syberia 3 Review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch