Menu Premium
Loading...

Is de Nintendo Switch geschikt voor elke Third-party port?

05/07/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De populariteit groeit rondom de Switch. Zelfs third-party developers brengen oude games nu opnieuw uit op deze console. Dat is toch wat je wilt als hardcore gamer? Games als Skyrim en Wolfenstein mee kunnen nemen in de trein. Op reis gewoon verder kunnen gamen waar je thuis mee bezig was. In theorie kan het al, althans wanneer Nintendo helemaal je ding is. Maar zodra je games van third-party developers wilt spelen moet je het doen met ports van oude games. Skyrim, Crash Bandicoot en Wolfenstein 2 zijn allemaal te spelen op de Switch. Ideaal toch? Een game zo groot als Skyrim kunnen spelen in de trein. Maar werkt dit ook zo lekker als dat het klinkt? Draait zo’n grote game wel op een apparaat als de Switch? Of wordt de game enorm gedownscaled? Dit en meer hoor je in: Is de Nintendo Switch geschikt voor elke Third-party port?

Is het tijd om een Switch in huis te halen voor third-party titels?

Het zou toch ideaal zijn als je je game mee kan nemen op reis. Dat je Skyrim thuis afsluit en hem daarna in de trein weer uit je tas kan toveren. Op de Switch is dat nu mogelijk met het eerste aantal aan third-party titels dat is geport naar deze console. Maar werkt dit wel zo lekker als dat het klinkt? Zijn die games niet veel te zwaar voor een console als de Switch?

Zitten jullie hierop te wachten? Welke games zouden jullie graag op een handheld spelen in de trein? Stel dat je games zoals de Mario’s en de Zelda’s helemaal niks vindt. Zijn er dan al genoeg third-party titels om je over te halen? En denk je dat deze titels in de praktijk net zo lekker werken als dat het in theorie klinkt? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch