Menu Premium
Loading...

Switch Sports Review – Kopen, budgetbak of slopen?

18/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Beetje ruzies sussen en je helemaal kapot zweten met jouw kinderen vóór het televisiescherm. Sorry Boris, maar voor deze review moest jij dit allemaal doorstaan. Doorstaan om Switch Sports te bespreken in de review die draait om kopen, budgetbak of slopen. We kennen allemaal wel de klassieke Wii Sports die in 2006 uitkwam. Één van de best verkochte Nintendo Games ooit. Of verkocht, je kreeg hem gratis bij je Wii. Maar geinig was het zeker. Logisch dat we de Nintendo Switch versie dan ook willen uitproberen. Overtreft deze game Wii Sports? Kopen, budgetbak of slopen? Je hoort het van Boris & JJ in de review van Switch Sports.

Alle gamemodes in Switch Sports

Nintendo Switch Sports heeft zes verschillende soorten gamemodes in het spel zitten. Er zitten wat klassiekers tussen van Wii Sports zoals bowlen & tennis. De andere vier gamemodes zijn voetbal, volleybal, badminton en ‘chambara’. Nou zal je vast denken: ‘ Wat de *BLEEP* is chambara?’ Het is een één tegen één sport waarbij twee deelnemers gaan zwaardvechten. Een echte nieuwe toevoeging aan de game dus. Verbreekt deze game banden tussen jou en de medespelers? Of is het een haat/liefde geval? Hoeveel controllers zouden er bij Boris gesloopt zijn?

Verwacht meer sport gamemodes in de toekomst

Binnenkort komt Nintendo nog met meer verschillende sporten om te spelen! Welke sporten Nintendo allemaal nog meer uit gaat brengen is nog niet 100% duidelijk. Wel hebben ze al aangegeven dat er in de herfst een Golf DLC uitkomt. En als jij zin hebt om per ongeluk jouw televisie scherm in te kicken, hebben ze dé perfecte update voor je. Nintendo gaat in de zomer namelijk een update uitbrengen zodat de ‘beenband’ werkt met de voetbal gamemode. Is Switch Sports het geld waard? Moet je wachten tot het in de uitverkoop komt? Of behoort het gewoon in de prullenbak en speel je liever Wii Sports? Je hoort het in de review van Switch Sports met Boris & JJ.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch