Menu Premium
Loading...

Techkings over de Switch Linux Hack, Apple Homepod en Android P

21/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Time for Tech! Kevin en Koos slepen jullie door een nieuwe week aan Technieuwtjes. Apple Homepod laat blijkbaar smerige ringen achter op je designer tafel. Facebook stuurt ouderwetse ansichtkaarten naar iedereen die Ads koopt voor verkiezingen in de VS. Er wordt een code meegestuurd waarmee de reclame koper moet bewijzen dat hij woonachtig is in de VS. Geen Russische invloed meer in de verkiezingen hopen ze. Fail0verflow heeft de Nintendo Switch gehackt! Het is ze gelukt om Linux draaiend te krijgen op de Switch. Check dit en meer nieuwtjes in een verse Techkings!

Nintendo Switch Hack! Volop linux draaien op je Switch.

Wat betekent deze Hack eigenlijk voor de Nintendo Switch? Een volledig draaiend OS is best leuk in de trein, maar dat heb je ook op je telefoon. Het biedt mogelijk wel een nieuwe manier van piraterij. Zeker omdat deze hack misbruik maakt van de hardware van de Tegra chip is hij niet zomaar weg te patchen. Als je steam zo kunnen draaien zou je natuurlijk alle games die uit zijn voor Linux kunnen spelen. Kevin en Koos bespreken deze mogelijkheden en meer!

Geen Techkings zonder telefoon nieuws! Er zijn een aantal foto’s gelekt van een paarse Samsung Galaxy S9. Hij doet erg denken aan zijn voorganger de S8. Toch zijn een aantal vernieuwingen in het design te zien op de foto’s. De schermrand is iets dunner, de vingerafdrukscanner is verplaatst naar onder de camera en hij heeft een 5,8 inch-scherm.

Twitch laat weer wat liefde voor zijn community zien door het mogelijk te maken met elkaar te chatten als er geen livestream bezig is. Je kan de toegang tot de chat beperken tot de moderators, de abonnees of gewoon voor iedereen. Twitch heeft nog niet aangekondigd wanneer deze functie voor iedereen beschikbaar is.

Ga jij de Galaxy S9 in het paars halen? Je Switch hacken? of met elkaar lullen op het Gamekings twitch kanaal tussen de livestreams door? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch