Menu Premium
Loading...

Sven van de Perre over zijn studio Monkube

10/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Indie- en mobiele games zijn een fenomeen op zich. Als er ergens originele, vernieuwende games vandaan komt, is dat wel vanuit de wat kleinere studio’s die veel meer risico durven te nemen. Boris heeft daarom Sven van de Perre uitgenodigd, de oprichter van Monkube. Ze bespreken het huidige landschap van indie- en mobiele games en daarnaast wil Boris ook graag weten wat de visie is achter de games van Sven’s studio. De antwoorden op deze vragen zie je in dit item met Sven van de Perre over zijn studio Monkube.

We zouden Gamekings.tv niet zijn als we het niet zouden hebben over games en daarom  zal Monkube nieuwe game, Blast Ball uitgebreid worden besproken. Blast Ball is een puzzelgame die in ontwikkeling is voor de mobiele apparaten en PC. Naast deze nieuwe, aankomende titel gaan ze het ook hebben over de games van Monkube die al beschikbaar zijn in de verschillende online winkels.

Zoals iedereen wel weet, heeft niet iedere game succes. Zo zijn er namelijk ook games die wel pareltjes zijn, maar  nooit het grote publiek zullen bereiken. Er is zoveel beschikbaar op de markt dat het zomaar kan dat je game ondergesneeuwd wordt. Om dit te vermijden, moet je de juiste game voor jouw doelgroep zien te maken. Bij Monkube is dat ook zeer belangrijk en Sven van de Perre gaat hier uitgebreid op in.

Ben je benieuwd naar wat Boris allemaal te vragen heeft en wat hun mening is over de huidige markt van indie- en mobiele games? Bekijk dan snel het interview met Sven van de Perre over zijn studio Monkube!

Sven van de Perre over zijn studio Monkube

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch