Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. Ultimate staat bijna voor de deur

01/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Leuk dat je kijkt naar het eerste item van de warme december maand. In deze maand gaan wij elke dag extra premium content produceren als dank voor onze Premium Bazen. Daarom gaan wij deze maand van start met de immens populaire fighting game Super Smash Bros. Ultimate. En wie hadden wij beter kunnen uitnodigen dan onze grootste Smash fan, Emiel. JJ gaat samen met Emiel even doornemen wat zij allemaal kunnen verwachten van deze Nintendo knaller. Wat zijn hun favoriete characters en met wie zijn zij van plan om te gaan spelen? Dit en nog veel meer kun je zien tijdens dit item.

Het is aftellen geblazen

Vanaf vandaag duurt het nog maar zes dagen voordat we eindelijk aan de slag kunnen gaan met de nieuwste editie van Smash Bros. van Nintendo. Waar waarschijnlijk alle fans wereldwijd niet kunnen wachten om met hun favoriete character aan de slag te kunnen gaan. Waar we in 1999 allemaal mee zijn begonnen, het eerste deeltje voor de Nintendo 64, zijn we nu allemaal oud en opgegroeid tot volwaardige smash fans. Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keer bij zijn neefje, nichtje, broer of tante een keer gespeeld. Vanaf 7 december kun je dus naar de winkel rennen om jouw kopie in huis te halen.

Genoeg variatie in Super Smash Bros. Ultimate

In Super Smash Bros. Ultimate krijg je de kans op op de vuist te gaan met maar liefst 74 verschillende characters (76 als je de Pokémon trainer’s Pokémon meetelt). Dit zal gedurende de tijd waarschijnlijk nog wel oplopen met nieuwe DLC die uit zal komen. Zo heeft ook elke character zijn eigen specialiteiten en is het voor de speler de vraag om deze allemaal onder de knie te krijgen. Kies je liever voor de oldschool Mario, of ga je liever aan de slag met Pac-Man? Zijn jullie al hyped voor de release van dit spel? Welk character gaat jouw main worden? Laat het ons even weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch