Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. Ultimate Revisited: “Wat is er sinds launch anders?”

24/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel is dol op Super Smash Bros. Hij speelt de game dan ook nog zeeeer regelmatig. Samen met JJ blikt hij terug op de game en kijkt hij hoe de game nog stand houd enkele maanden na dat de game uitkwam. Wat zijn de toevoegingen? Je ziet het in de video!

De piranha-plant, the Joker en een nog mysterieus character

Zo werd er onder andere een nieuw character toegevoegd. De piranha-plant. Dit character is geen hero, maar verdomme wat is hij goed! Zonder armen om mee te slaan weet hij toch te overtuigen en veel andere characters van het platform af te gooien met zijn lange nek. Ook kun je als een helikopter terug het platform op vliegen met de vechtende plant. Als je de game hebt gepre-orderd krijg je dit character of als je de game voor februari hebt gehaald en geregistreerd! Mocht dat beide niet het geval zijn kan je hem ook nog kopen. Ook the Joker uit Final Fantasy is een character die eraan zit te komen! Daarnaast zit er nog een character aan te komen waar volop speculatie over is.

Andere verbeteringen

Ook zijn er nog andere verbeteringen toegevoegd aan de game. Emiel licht je in over hoe de bestaande characters ook zijn veranderd. E-sports zorgt er ook voor dat er aanpassingen worden gedaan aan de game. De DLC zal mogelijk in de toekomst ook sneller gaan uitkomen. Een grote 3.0 update zit er ook aan te komen, waarom zouden ze dit doen? Wat kan de game nog beter maken? En is het nodig om de game te blijven updaten?

Wij zijn benieuwd of jullie de game nog flink spelen, zorgen de updates ervoor dat je de game blijft checken? Of maakt dat voor jou niet zo veel uit? Laat het ons even weten in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch