Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. E3 2014 Preview

21/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pascal en Dennis zijn heel wat games afgegaan op de Nintendo stand, maar Super Smash Bros. is misschien wel één van de hoogtepunten. Het is alleen een tijd geleden dat we voor het laatst op elkaar in konden slaan met bekende Nintendo-personages en de populaire serie vindt nu eindelijk haar weg naar de Wii U. Dennis en Pascal hebben de game uitgebreid gespeeld op de E3 2014 en laten je in deze Super Smash Bros. E3 2014 Preview weten hoe ze over de game denken.

Super Smash Bros., wie kent het niet? Al sinds de Nintendo 64 kunnen we erop los rammen in deze serie, maar binnenkort kunnen we eindelijk aan de slag met een next-gen versie van de game op de Wii U. In Super Smash Bros. neem je het tegen elkaar op en is het de bedoeling om elkaar van het level af te slaan. Hoe meer schade je hebt, hoe sneller je het level uit kan worden gemept. In dit vierde deel van de serie kun je wederom aan de slag met heel wat bekende Nintendo-personages als Mario, Samus en Kirby, maar er zijn ook veel nieuwe personages om mee te spelen. Zo heb je Rosalina, Villager, Pac-Man en de Wii Fit Trainer. Natuurlijk zijn er ook heel wat bizarre wapens en levels waarmee je aan de slag kunt.

De serie heeft grote stappen gemaakt sinds de release van de eerste Super Smash Bros. in 1999 en nu is de grote vraag of deze Super Smash Bros. genoeg nieuws te bieden heeft. Wat vinden Dennis en Pascal? Je hoort het in deze Super Smash Bros. E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U en Nintendo 3Ds
Super Smash Bros. E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch