Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. 3DS Review

01/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Super Smash Bros. is misschien wel een van de meest geliefde games van Nintendo, na Mario en Zelda dan. Fans van de game staan dus te springen om de Wii U-versie zoals “vroeger” helemaal kapot te spelen, maar voorlopig kunnen ze eerst alvast even warmdraaien op de 3DS-versie. In deze Super Smash Bros. 3DS review hoor je of de game zijn grote broer voor de Wii U aankan.

Voor de mensen die de afgelopen jaren onder een steen hebben geleefd en de serie niet kennen, Super Smash Bros. is een echte brawler. Je kunt allereerst kiezen tussen bijna alle Nintendo-personages met zo hier en daar wat verdwaalde Capcom-helden, zoals Mega Man. Het draait uiteindelijk gewoon om je tegenstanders van het platform af te rossen, zodat ze er niet meer terug op kunnen komen. De game is verder aangevuld met nieuwe personages, challenges en wat verschillende game modes.

Check wat Steven en Shelly vinden van deze Super Smash Bros.-versie voor de 3DS. Moet je wachten op de Wii U-versie, of is dit juist een game die je op de 3DS moet spelen?

Ontwikkelaar: Sora Ltd. en Namco Bandai Games
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Super Smash Bros. 3DS Review

Super Smash Bros. 3DS review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch