Menu Premium
Loading...

Super Sami Roll Let’s Pay: ‘Weet Nintendo dit wel?’

21/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook in het nieuw jaar gaan we natuurlijk een hoop games spelen. Zoals je al kon zien in de verschillende Fruitblik items. Maar dat betrof veelal grote titels. De zogenaamde Triple A’s. Wat dan met de kleinere games? Doen we die af en toe ook? Zeker. Zoals in deze video. Shanna checkte samen met Skate een kleinere game die al eerder uitkwam op de PC. Nu verschijnt het ook op PS5, Switch en de Xbox. Het is daarom de hoogste tijd dat we deze game gaan uitproberen. Hebben we hier misschien wel te maken een onopgemerkt pareltje? Je gaat het allemaal horen en zien in deze Let’s Play van Super Sami Roll met Shanna en Skate.

In Super Sami Roll ga je rollend op avontuur

Super Sami Rolls is een kleinere game van Sanzaru Games. De studio ken je misschien wel van Sly Cooper: Thieves in Time en Secret Agent Clank. In Super Sami Roll ga je aan de slag met Sami. En zoals de game al verraadt in de titel kun je helemaal los gaan met rollen. En dat doe je niet om niets. De in en in slechte Albert VII heeft namelijk zijn vriendin gevangen genomen. En alleen Sami kan haar gaan redden. Klinkt dit als het begin van een fijne game? Of wordt dit één van de games die we aanraken en daarna nooit meer opstarten?

Lukt het om Sami’s vriendin te redden?

In de game ga je langs verschillende omgevegingen. Zo kom je langs de piramides, vulkanen, ijs werelden en nog veel meer. Gaat dit de game ook beter maken? Het is de eerste Let’s Play ervaring voor Shanna. Maar Skate ondersteunt. Indien nodig. Wat vinden de twee van de game? Wat is hun eerste indruk? En krijg jij als kijker ook gelijk zin om het te spelen? Hoe zit het qua inhoud met de game? Smaakt het naar meer? Voelden we echt de noodzaak om Sami’s vriendin te redden? Je gaat het allemaal zien en horen in deLet’s Play van Super Sami Roll.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch