Menu Premium
Loading...

Super Mario Party Review: De ultieme partygame voor dit najaar

10/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alhoewel de zon nog keihard schijnt en het buiten aanvoelt als of het fucking lente is, komen de feestdagen al met rasse schreden naderbij. Voor je het weet liggen de pepernoten weer in de winkel en zitten we suffe rijmpjes te maken. Maar goed, de feestdagen dus. Dé tijd om samen met familie of vrienden lekker klef spelletjes te doen om de grote tafel. Een van de gegadigden om de spelvreugde in huis te brengen, is Super Mario Party voor de Switch. Boris en Emiel namen beiden de game mee naar huis en hingen een aantal dagen de virtuele partypooper uit. Hun relaas zie je in ‘Super Mario Party Review: De ultieme partygame voor dit najaar.’

Genoeg games in Mario Party

Het testen van de nieuwe Super Mario Party is geen sinecure want er zitten maar liefst 80 nieuwe mini-games in de game die je alleen of met elkaar kunt spelen. En elk weldenkend mens doet dat natuurlijk met en tegen elkaar, want in je eentje Super Mario Party spelen, staat gelijk als in je eentje je verjaardag vieren. Dat is niet heel erg tof. En je krijgt ook nog eens een stuk minder cadeautjes. Anyway, 80 nieuwe mini-games kregen Boris en Emiel dus voor hun kiezen. Games die hen lieten rennen, springen, dansen en vooral heel erg veel en snel op de knoppen van de Joy-Con drukken en aan de stick draaien.

Zet hem maar gauw op je verlanglijstje

Of de vingers en polsen van beide heren nog heel zijn en of Super Mario Party ook echt bijdroeg aan het verhogen van de feestvreugde in huize Van de Ven en Kampen, dat zie je in de Super Mario Party Review: De ultieme partygame voor dit najaar. Heeft Nintendo weer een kaskraker geschapen voor de Sint en de Kerstman of is dit spel net zo leuk als de gemiddelde grap van die oom op de jaarlijkse familiedag?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch