Menu Premium
Loading...

Super Mario Party Discussie: ‘Dit soort games verveelt nooit’

11/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu we dankzij de review van Super Mario Party weten dat zowel Boris als Emiel behoorlijk goedgemutst zijn dankzij de nieuwe game van Nintendo, is het tijd om voor de Premium Bazen wat dieper op het spel in te gaan. En dat doen ze samen met Jelle, die altijd wel te porren is voor een goed feestje. Welkom bij het item ‘Super Mario Party Discussie: ‘Dit soort games verveelt nooit’.

Wie is de slechtste verliezer van de drie?

Kijk, we kunnen natuurlijk een uur lang slap en minder slap ouwehoeren over de invloeden die hebben geleid tot dit spel, de kracht van het simplisme, de verschillen tussen de diverse soorten mini-games en andere zaken, maar een game als Super Mario Party moet je eigenlijk gewoon ervaren. En dus pakken Jelle, Boris en Emiel elk een Joy-Con en binden zij de strijd met elkaar aan. En ondanks dat de drie maar al te goed weten dat het hun taak is om vooral een informatief item te produceren, gaan ze al snel volledig op in de strijd. Want van verliezen wordt niemand vrolijk. Al helemaal niet in een game als Super Mario Party. En zeker niet als de winnaar Boris, Emiel of Jelle heet.

Lach je rot met Super Mario Party

In dit feestelijke item krijg je een duidelijk antwoord op de vraag waarom Mario Party games overal en altijd voor top vermaak weten te zorgen. Waarom mini-games en kneiterhard button bashen nooit gaat vervelen. Als het de woorden van de drie heren niet zijn die je kunnen overtuigen van de power van Super Mario Party, dan zijn het wel de big smiles die om alle drie de monden verschijnen. Ga er daarom maar eens lekker voor zitten en warm de lachspieren alvast een beetje op. Want Boris, Emiel en Jelle schotelen jou een klein uur aan prima vermaak voor in ‘Super Mario Party Discussie: ‘Dit soort games verveelt nooit’.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch