Menu Premium
Loading...

Super Mario Odyssey Review: Nintendo-magie viert hoogtij

01/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo-liefhebbers Kevin en Steven zijn de afgelopen tijd aan de slag gegaan met Super Mario Odyssey en vellen in deze review hun oordeel. De game zag vorige week vrijdag samen met Wolfenstein II: The New Colossus en Assassin’s Creed Origins het digitale levenslicht. In tegenstelling tot die twee titels komt Odyssey enkel voor de Nintendo Switch uit. Steven had tot voor kort nog geen Switch in huis. Nadat hij Zelda: Breath of the Wild op de Wii U heeft gespeeld, is hij door de release van Odyssey dan eindelijk toch overstag gegaan. Benieuwd wat beide heren vinden van Nintendo’s nieuwste parel? Check nu de Super Mario Odyssey Review: Nintendo-magie viert hoogtij!

Weggeblazen door deze Super Mario Odyssey

Deze Super Mario Odyssey wordt op het internet door velen geroemd. Sommigen spreken zelfs van de beste Mario game aller tijden. Steven en Kevin gaan zoals gezegd hun ervaringen met de nieuwste Mario titel bespreken. Naar goed gebruik nemen beide heren hun ervaringen stuk voor stuk door. Zonder al te veel te verklappen: de game valt de heren absoluut niet tegen. Sterker nog, volgens Steven kan deze game zich meten met enkele legendarische Mario-titels. Zo spreekt hij van ‘de beste boss battles’ ooit in een volwaardige titel met Nintendo’s bekendste character in de hoofdrol. Kevin is het eens met deze lovende woorden voor Super Mario Odyssey. Tegelijkertijd stipt hij enkele kleine minpuntjes aan.

Wat is jullie mening over Super Mario Odyssey? Zijn jullie het met de mening van Kevin en Steven eens? In hoeverre speelt volgens jullie de Nintendo-magie mee in de beoordeling van deze nieuwe titel? Laat je horen in de comments onder deze Super Mario Odyssey Review: Nintendo-magie viert hoogtij!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch