Menu Premium
Loading...

Super Mario Odyssey E3 2017 Preview

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris heeft tijdens het dagboekitem al kort verteld wat hij van Super Mario Odyssey vindt, maar nu is het tijd voor dé Preview. Heeft hij in deze game een goede band met de kleine loodgieter? Natuurlijk zitten er ook in de studio twee mensen klaar om hun visies te delen. Ditmaal zijn dat JJ en Skate. Wat er allemaal over de nieuwste Mario game wordt gezegd, zie je in deze Super Mario Odyssey E3 2017 Preview!

Kan de charmante, zuidelijk aangelegen, snordragende prettyboy ons behagen?

Dat Super Mario Odyssey op de E3 getoond en gespeeld zou worden, was wel duidelijk. Toch was het na de reveal in januari even afwachten wat je allemaal met de charmante, zuidelijk aangelegen, snordragende prettyboy kon doen. Nu we allemaal de E3 trailer hebben gezien (en er verdomd blij mee zijn), hebben Boris en Koos de game mogen spelen. Zorgt deze game ervoor dat beide heren een Switch aan zullen schaffen?

Van 3D naar 2D

Ditmaal kan Mario z’n petje rondslingeren. Niet om geld te bedelen, maar om de controle over te nemen van bijna elk levende wezen in de Odyssey-wereld. Al springend en puzzelend baan jij je een weg door de open speelwereld, maar niet alleen in 3D. Je zult verschillende delen van levels namelijk ook in 2D spelen. In dat geval wordt de oldskool 2D Mario geprojecteerd op muren binnen de 3D-wereld.

Of Boris helemaal hyped is voor Super Mario Odyssey, zie je in deze Super Mario Odyssey E3 2017 Preview. Ondersteund door de heren in de studio, worden alle feitjes en bevindingen op een rijtje gezet. Kijk jij uit naar deze nieuwe Mario game? Heb je nog geen Switch en begint jouw portemonnee hierdoor heftig te schudden? Lang hoef je in ieder geval niet te wachten: de game komt dit jaar op 27 oktober naar de Nintendo Switch. Laat het ons allemaal weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch