Menu Premium
Loading...

Super Mario Maker 2 Review – Kopen, Budgetbak of Slopen?

03/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Trek je loodgieters outfit alvast aan, want het is tijd voor Super Mario Maker 2! Onze eigen loodgieter duo Boris en Emiel hebben de laatste week geknutseld en gesprongen en laten in deze review weten wat zijn vinden van Super Mario Maker 2!

Nintendo Switch heeft een nieuwe must-have

De Nintendo Wii U had een moeizame levensloop. Het is nooit het grote succes geworden dat Nintendo had gehoopt. Toch had de Wii U een aantal grote games. Daarvan was de originele Super Mario Maker één van de grootste. Switch eigenaren moesten lang wachten, maar dan is het spel eindelijk uitgekomen voor de Switch. En het is deel 2 met nog meer features en toevoegingen. Je kan nu met gemak levels maken op je grote scherm thuis en on the go. Naast de oude 2D stijlen van de NES en SNES en die van de Wii periode, kan je nu ook ervoor kiezen om je levels te maken in de 3D Worlds stijl. Met deze nieuwe stijl speel je niet in een echte 3d levels, je kan alleen horizontaal en verticaal bewegen, maar de presentatie en vele objecten gedragen zich anders. Alleen in deze stijl kan je Mario in een kattenpak stop om zo muren te beklimmen.

Emiel en Boris raden je het echt aan

Onze gamedesigner Emiel kon niet wachten op dit spel. Hij kan nu vrij simpel levels bouwen en heeft veel ruimte om zijn gamedesigner skills toe te passen. Daarnaast vindt hij het ook heel tof om levels te spelen van makers over de hele wereld. Levels maken is voor Boris iets te ingewikkeld, toch kan hij ook niet anders dan dit spel aanraden. Boris was vooral verrast hoe goed de singleplayer content is. De main story is een simpel excuus om gewoon wat levels te spelen, want het kasteel van Peach is kaduuk en iemand moet die coins verzamelen om de heropbouw te financieren. De levels die al gemaakt zijn, zijn van zo hoge kwaliteit, dat het bijna als een volwaardige Super Mario game aanvoelt.

Voor meer kijk je de Super Mario Maker 2 Review! Laat in de comments weten wat jij van Super Mario Maker 2 vindt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch