Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Super Mario Bros. Movie Review: ‘Zijn de lage cijfers van critici terecht?

11/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mocht je de review van de Super Mario Bros. Movie willen checken en dus Premium Baas willen worden, er loopt nu een actie waarbij je bij het afnemen van een jaarabonnement van 50 euro, de Gamekings cap ter waarde van 40 euro erbij krijgt. Interesse: Word hier Premium Baas.

Afgelopen weekend gingen Boris en Shelly naar de bioscoop om de langverwachte Super Mario Bros. Movie te bekijken. Als fans van de Mario-games waren ze benieuwd naar wat de film te bieden had. De tijden dat aan games gerelateerde films en series standaard bagger waren, zijn gelukkig voorbij. Maar niet alles is goud. Hoe zat dat met deze film? Bracht het alles wat ze ervan verwacht hadden? Of misschien wel meer? Je ziet en hoort het antwoord in de Super Mario Bros. Movie Premium review.

Blijft de film trouw aan de game?

Blijft de Super Mario Bros. Movie trouw aan de personages en thema’s uit de games? Boris en Shelly checkten in de bios hun favoriete personages en de werelden die ze in de games al zo vaak hadden bezocht. Vraag was daarbij of de film niet alleen leuk was voor kinderen, maar ook voor volwassenen? Of mag je die vraag eigenlijk niet stellen? Is dat een stigma wat allang ontkracht is?

Super Mario Bros. Movie Review: Waarom is oordeel critici zo veel lager dan die van de kijkers?

De Super Mario Bros. Movie lijkt een enorm kassucces te gaan geworden. Ze scoorden in ieder geval de hoogste kassa-opbrengst ooit bij launch voor een geanimeerde film. Iets wat niet bepaald te danken was aan de reviews van de filmcritici. Die waren namelijk een stuk lager dan het oordeel van de kijkers. Hoe kan dat? Waar komt dan verschil van menig vandaan? Wie van de twee snapt de film niet? Boris en Shelly gaan je in de Super Mario Bros. review het antwoord geven op al die vragen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch