Menu Premium
Loading...

Studio Dim Sum: Kokhalzen, kutweer en Studio Ghibli in Azië

29/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Het is tijd voor de tweede editie van Studio Dim Sum. Afgelopen weekend hebben jullie weer twee dikke items van de hand van Daan mogen aanschouwen. Het jongste lid van Team Rookie is deze Gamekings Asia Roadtrip de aangewezen man om de items te monteren. Dit houdt in dat de beste man anderhalve week vrijwel zonder slaap tegemoet gaat. Gelukkig staan Jelle, Boris en Koos paraat om Daan te helpen als hij het even niet meer ziet zitten. Vanuit Nederland gaan we zoals bekend keihard door met Studio Dim Sum. Twee achter gebleven Gamekings gaan je in deze tweede editie van Studio Dim Sum het laatste nieuws brengen. Check nu ‘Studio Dim Sum: Kokhalzen, kutweer en Studio Ghibli in Azië!’

De heren gaan lekker in Azië

Deze keer bespreken de thuisgebleven Gamekings de algehele gezondheid van de bikkels in Azië, is er natuurlijk weer een Far East Koos vlog van Koos en bespreken we de laatste nieuwtjes van de Taipei Gameshow 2018. De doorweekte heren stiefelden gister door een dorpje dat de inspiratie bron was voor de meest bekeken Anime van the one and only Studio Ghibli. En dat pakte verrassend uit. Jelle is de hooggeerde gast in het Far East vlog van Koos die dit keer vooral gaat over de kunst van projectile vomating door een andere Gameking. Dus zorg voor een sterke maag!

Oook opvallend in Azië: Het fenomeen boothbabes bestaat nog! De Dim Sum bankzitters bespreken aan de hand van een aantal voorbeelden het verschil tussen de Taipei Boothbabes en de old school Westerse schaars geklede dames. Tot slot weer twee sneakpreviews uit het item wat vandaag voor de Premium Bazen online komt, vol vochtige ventjes en natuurlijk kokhalzende Koos! Have fun!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch