Menu Premium
Loading...

Studio Dim Sum: Blizzard, Bangkok en de Badhuis Boys

31/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer zo ver! Sjaak en Kevin zitten voor je klaar, om je in te lichten met alle bezigheden van onze jongens in Azië. Wat hebben zij beleefd? Heeft kokhalzende Koos zijn naam weer waar gemaakt? Overleefd Daan het nog? Of is hij een wandelende zombie geworden? In ieder geval is dit het eerste item dat Kevin en Sjaak samen doen! En laat Azië nou precies het walhalla van eSports zijn. Dat kan haast geen toeval zijn, toch? Mister eSports heeft dan ook weer wat te vertellen over de eerste eSports venue van Blizzard, die vorig jaar is geopend.

Wilde avonturen in de spa!

Uiteraard keert de Far East Koos vlog, ook weer terug. Eentje die helemaal in het thema staat van reizen! Maar hoe gaan ze reizen? Ze zijn namelijk net aangekomen in Bangkok en zijn druk opzoek naar een vervoersmiddel om hun reis te kunnen vervolgen. Helaas gaan de onderhandelingen met de taxi chauffeur stroef. Ze moeten daarom opzoek naar een alternatief.

Uiteraard zijn de heren ook druk bezig met de premium items, die voor alle premium bazen te bekijken zijn! Mocht je nou nog geen premium baas zijn, zorg dan dat je het nog snel worden om niks te missen van de Asia Roadtrip! Vanochtend is er al weer een nieuw item verschenen over de jungle en uiteraard kan je in deze Studio Dim Sum weer een fragment bekijken. Dit keer over de prijs van Daan en Koos. Zij mochten een spa bezoeken om even tot rust te komen. Maar of dat helemaal goed is afgelopen ga je zien in Studio Dim Sum: Blizzard, Bangkok en de Badhuis Boys!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch