Menu Premium
Loading...

Studio Dim Sum: Aziatische Horror, Keyboard Korting en de Tuktuk Vlog!

01/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer tijd voor de laatste Studio Dim Sum van deze Premium Asia Roadtrip! Daarom zitten JJ en Kevin weer voor je klaar om je helemaal op de hoogte te brengen van al het nieuws dat zich in Azië afspeelt. Waaronder de mooie sfeer foto’s van de heren op het strand. Uiteraard is er ook weer een Far East Koos Vlog en een highlight uit het premium item dat vanochtend beschikbaar is gemaakt voor alle premium bazen! Dus check het snel in de allerlaatste Studio Dim Sum: Aziatische Horror, Keyboard Korting en de Tuktuk Vlog!

De Laatste Loodjes!

Na one night in Bangkok zijn onze mannen al weer aangekomen in Koh Kood. Waar ze na een lange reis, eindelijk weer van een beetje rust kunnen genieten. Biertje erbij, helemaal top toch? Helaas kunnen ze niet lang genieten. Daan is namelijk al weer druk bezig met het laatste premium. De rest van heren zijn al weer druk bezig met het voorbereiden van de Bar Weinig Kut stream! Maar wil je nou zien hoe zij de reis hebben beleefd naar dit walhalla? Kijk dan maar even goed naar de Far East Koos Vlog die weer in dit item is verwerkt.

Naast de avonturen van de heren in Azië hebben Kevin en JJ weer wat weten op te duikelen. Aziatische horror! Na heel wat films met geesten en demonen, heeft JJ de perfecte game gevonden die deze sfeer simuleert. Geen comedy horror, zoals je in de meeste Saw films ziet terug komen. Maar horror waarbij je nog net niet in je broek moet poepen van angst. Wil je weten welke game JJ hiervoor heeft gekozen? Wat de Highlight van het Premium item is? Of de de heren in Azie de laaste dagen gaan overleven? Check dan Studio Dim Sum: Aziatische Horror, Keyboard Korting en de Tuktuk Vlog!

Ben je trouwens geïnteresseerd in het Wooting keyboard? Gebruik dan de code GAMEKINGS707 op de website van Wooting voor €10,- extra korting.
 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch