Menu Premium
Loading...

Street Fighter X Tekken PS Vita Review

04/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Street Fighter X Tekken verscheen in maart al op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De game is nu eindelijk ook verkrijgbaar voor de PlayStation Vita, dus onze vecht kampioenen Steven en Simon hebben de game gecheckt en vertellen je hoe goed de game tot zijn recht komt op de handheld van Sony in de Street Fighter X Tekken PS Vita Review.

Street Fighter X Tekken is een fighting game waarin je kunt knokken met zowel characters uit de Street Fighter serie als uit de Tekken serie. Aangezien de Vita bezitters wat langer hebben moeten wachten voor ze aan de slag konden met de game, bevat Street Fighter X Tekken wat extra’s op de Vita. Zo kun je twaalf extra personages, die als DLC zijn verschenen op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC, gratis binnenhalen op je Vita.

De game heeft meerdere online modi. Je kunt het zelfs vanaf je Vita opnemen tegen een speler op de PlayStation 3. Helaas zitten er wat minder knopjes op je PS Vita dan op de controller van je PlayStation 3, daarom zijn enkele knoppen vervangen door touch-besturing. Of deze oplossing goed werkt, hoor je in de Street Fighter X Tekken PS Vita Review.

Ontwikkelaar: Dimps, Capcom
Uitgever: Capcom
Platform: PlayStation Vita, PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Street Fighter X Tekken PS Vita Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch