Menu Premium
Loading...

Woensdag Gehaktdag over Battle Royale, Xbox 2 streaming services & Destiny 2

01/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Kijk eens aan, daar zijn we weer! We hebben helaas een weekje over moeten slaan maar we zijn terug van weggeweest met dit keer een gloednieuwe Woensdag Gehaktdag. Dit keer over onder andere verschillende streaming services, de vraag of het Rare gaat lukken om opnieuw leven in Sea of Thieves te blazen en of het mogelijk is om Fortnite eindelijk van die troon af te trappen? Wil jij nou graag weten wat de mannen van Gamekings hierover te zeggen hebben, blijf dan lekker kijken naar een hele toffe aflevering van Woensdag Gehaktdag over Battle Royale, Xbox 2 streaming services en Destiny 2!

Gaat EA gehakt maken van Epic Games met hun Battle Royale mode?

Jullie hebben vast en zeker al gehoord dat Battlefield 5 met een Battle Royale mode gaat komen. Dit kan gevaarlijk zijn voor Epic Games, de makers van de razend populaire game Fortnite. Helaas is het nog niet bekend of deze gamemode van Battlefield gratis of betaald zal zijn. Dit moeten we nog even afwachten. Ook Activision gaat de strijd aan en komt met hun eigen Battle Royale mode genaamd Blackout. Van zowel Battlefield als Call of Duty Blackout zal in september een bèta van te spelen zijn.

Destiny 2 Forsaken of uiteindelijk forgotten?

Destiny 2 komt dan alsnog met een update voor de game op 4 september 2018. Deze update gaat echt groot worden. Nieuwe wapens, nieuwe areas, modes, skill trees en full-size raids! Genoeg gameplay veranderingen die de algemene ervaring voor de gamer weer gaat veranderen. Na een hele sterke start heeft de game nu de laatste maanden het toch wel heel erg moeilijk gehad. Is dit dan toch de update die Destiny 2 echt nodig heeft? Denk jij dat Destiny nog kan blijven doorgaan als het op deze manier hetzelfde blijft doen? Wat vinden jullie van deze stellingen? Zijn jullie het er mee eens of oneens? laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch